Vegan ontbijten met de Groene Meisjes

Koop hier het ebook of de PDF-versie

Het blog 'De Groene Meisjes' wordt gevormd door twee jonge, enthousiaste meisjes - Jamie en Merel - die geloven dat een groener leven vooral leuk moet zijn. Merel en Jamie willen graag een platform voor groene inspiratie zijn. Dat betekent dat ze de lezers meenemen in een zoektocht naar manieren om het leven steeds een stukje bewuster - en dus leuker - te maken.

Het blog bestaat nu drie en een half jaar en kent een grote navolging op social media. De Groene Meisjes schrijven succesvol over alle onderwerpen die met hun groene levensstijl te maken hebben. Maar, de meeste reacties krijgen ze op de hun lekkere en creatieve ontbijtrecepten. Een jaar geleden maakte Merel en Jamie daarom een ebook met veganistische ontbijtrecepten. Nu is het tijd om het boek landelijk uit te geven mét bonusmateriaal.

Het boek staat vol met mooie foto's en de recepten zijn op een functionele en speelse manier vormgegeven. Er zijn verschillende categorieëen zoals überhealthy breakies, breakfast on the go, smoothies en nog veel meer. Denk aan recepten als superfoodballetjes, granolabars, bananenbrood, bieten-wortel pannenkoekjes en, uit het bonusmateriaal, amandel-bananenbites. Binnenkort overal te koop voor slechts € 4,99!

Auteurs: Jamie van Zijl en Merel Wildschut
Vormgeving: Laura Yark

ISBN: 9789491992056