Nieuws

TITELS

8 maart 2018

De eerste drie boeken van Toen & Hier worden geschreven door Suzanne Wouda (Klokgebouw), Linda Amendt (Parktheater) en Bianca Mastenbroek (TU/e).

Lees meer >

PROJECTEN

1 maart 2018

Wij kijken terug op een succesvolle lustrumeditie van DOCfeed! BookBase verzorgde de promotie van het documentairefestival.

Lees meer >

TITELS

5 februari 2018

Zet de gebouwen op de juiste plaats! Alle relaties van Toen & Hier kregen een bureau-onderlegger met een puzzel.

Lees meer >

 

TITELS

5 januari 2018

De kinderboekenserie Toen & Hier heeft nu een eigen huisstijl en website! Historische fictie over Eindhoven.

Lees meer >

PROJECTEN

3 december 2017

Flight Forum is een businesspark in transitie. Als onderdeel van de Meisjes van Eindhoven verzorgt BookBase de maandelijkse nieuwsbrief.

Lees meer >

PROJECTEN

6 november 2017

BookBase verzorgde naast Robot Love ook de promotie voor TAC tijdens de Dutch Design Week.

Lees meer >

 

PROJECTEN

2 oktober 2017

BookBase verzorgt de promotie van de expositie Robot Love tijdens de Dutch Design Week.

Lees meer >

TITELS

15 september 2017

BookBase ontwikkelde vijf korte verhalen voor de digitale erfgoedwandeling door de binnenstad van Eindhoven.

Lees meer >

PROJECTEN

1 juli 2017

BookBase heeft van 1 juli een nieuwe locatie. Wij werken nu vanuit de prachtige pastorie aan de Hoogstraat in Eindhoven.

Lees meer >

 

TITELS

19 mei 2017

Sandra Bosch pitchte haar concept voor een serie kinderverhalen over Eindhoven tijdens de netwerkavond van de VPRO 'Bliksem en Donderdag'. Neem voor meer informatie contact op:

Lees meer >

TITELS

5 april 2017

Trots op Marielle Lunenburg, auteur van Jong Opgebrand. Haar boek werd gebruikt voor het advies dat de RVS vandaag presenteerde aan minister Bussemaker. Lees het rapport via de link:

Lees meer >

PROJECTEN

4 maart 2017

De VPRO organiseerde een hackathon om te zoeken naar vernieuwende vertelvormen voor literatuur en poëzie. Sandra Bosch was namens BookBase een van de deelnemers.

Lees meer >

 

TITELS

12 februari 2017

BookBase is trots op het nieuwe magazine Book-Bridge. Het platform behandelt wereldliteratuur middels een top-100 èn geeft de lezer inzicht in de boekenmarkt.

Lees meer >

PROJECTEN

5 januari 2017

BookBase verzorgt de promotie voor het internationaal documentaire festival DOCfeed. Het festival vindt plaats op 16 tot en met 19 februari in Eindhoven.

Lees meer >

PROJECTEN

4 december 2016

BookBase gaat in 2017 een structurele samenwerking aan met het Temporary Art Center (TAC). BookBase zorgt voor de promotie van deze plek voor kunst en talentontwikkeling met als eerste project het vernieuwen van de website.

Lees meer >

 

PROJECTEN

16 september 2016

Dutch Design Week 2016 komt er weer aan! BookBase neemt alle PR & Promotie voor het Temporary Art Center (TAC) voor haar rekening.

Lees meer >

PROJECTEN

18 juni 2016

Tijdens het feest Midzomernacht bij Garden Mania werd de GM Times gelanceerd. Een mooie lancering met de caravan op het terrein als leeshoekje.

Lees meer >

PROJECTEN

3 juni 2016

BookBase ontwikkelt voor Brainport Park Eindhoven een platform voor publicaties over de ontwikkelingen in het park met de mogelijkheid voor het uitwisselen van producten en diensten. De huidige site wordt tot die tijd door BookBase beheerd.

Lees meer >

 

PROJECTEN

25 mei 2016

BookBase helpt het literaire magazine hard//hoofd eigen inkomstenstromen te realiseren. Te beginnen met advertentieverkoop en affiliatie marketing.

Lees meer >

TITELS

15 mei 2016

Lees meer >

TITELS

10 januari 2016

Final.def.versie3 Digitaal opruimen voor de creatieve industrie. Bestandsbeheer, versiebeleid, contacten beheren, het is vaak niet het meeste favoriete onderdeel van het werk van een creatief professional. Dit boek biedt een handreiking om gestructureerd te werken, zonder ver van je eigen stijl af te wijken.

Lees meer >

 

TITELS

10 november 2015

Op 16 november is Mariëlle Lunenburg spreker op het congres dat de 'week van de werkstress' opent. De auteur van 'Jong Opgebrand' zit aan tafel bij viceminister-president Asscher om burn-out bij young professionals te bespreken.

Lees meer >

PROJECTEN

25 juni 2015

Vandaag vond het symposium Archief voor de Toekomt plaats, waarin de publicatie van het project werd gelanceerd. 'Archief voor de Toekomst, het oeuvre als inzet: handreikingen bij het spelen van een ernstig spel', wordt 6 september gelanceerd.

Lees meer >

TITELS

11 mei 2015

Het nieuwste boek van BookBase is geschreven door blogsters 'de Groene Meisjes'. Het is een ontbijtboek met lekkere vegan recepten geworden. Het ebook staat vol met mooie foto's en de recepten zijn op een speelse en functionele manier vormgegeven.

Lees meer >

 

PROJECTEN

2 april 2015

BookBase verzorgt de blog op de vernieuwde website van Garden Mania. De blog gaat via exclusieve winacties de Facebookvrienden omzetten naar betalende fans. Inhoudelijk staan kennisdeling en betrokkenheid bij de tuin voorop.

Lees meer >

PROJECTEN

3 februari 2015

Working Progress is een portal met kwalitatieve publicaties over innovatie in bedrijfsorganisatie. BookBase werkt samen met Reputations aan de lancering en social media campagne voor de website.

Lees meer >

TITELS

2 januari 2015

BookBase ontwikkelde voor 'Slimme meisjes programmeren' een speciale voucher met unieke code. Dit maakt het ebook een mooi cadeau voor een meisje!

Lees meer >

 

TITELS

1 december 2014

Slimme Meisjes Programmeren is de nieuwe titel van BookBase waarin meisjes van 8 tot en met 12 leren programmeren.

Lees meer >

PROJECTEN

14 november 2014

BookBase zal de hoofdredactie op zich nemen voor de geheel vernieuwde website van Garden Mania in het seizoen 2015/2016.

Lees meer >

PROJECTEN

13 november 2014

Samenwerking met bkkc voor het project 'archief voor de toekomst'. BookBase werkt mee aan de publicatie rondom het onderzoek.

Lees meer >

 

IN DE MEDIA

5 november 2014

Metro besteedt uitgebreid aandacht aan Mariëlle Lunenburg en Jong Opgebrand in het kader van de 'Week van de werkstress'.

Lees meer >

IN DE MEDIA

3 november 2014

Mariëlle Lunenburg is in de uitzending van 'De Ochtend' van de NCRV op Radio 1. Lunenburg is een van de experts in hun debat over werkstress.

Lees meer >