Voucher inleveren

U heeft een voucher met een unieke code ontvangen. Die kunt u hier inleveren.
Kies de juiste titel en voer uw naam, email en code in. Uw gegevens worden alleen voor het BookBase registratieysteem gebruikt en u zal geen post ontvangen van ons.

Wanneer u op download klikt wordt het beveiligde bestand op uw computer opgeslagen.
Als u vragen heeft kunt u gerust contact opnemen via voucher@bookbase.nl.


Kies het boek waarvoor u een voucher heeft:
Wat is uw naam?*
Wat is uw emailadres?*
Voer hier de unieke code van uw voucher in:

* Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het interne registratiesysteem van BookBase e-publishers en met geen enkele derde partij gedeeld. U zult naar aanleiding van het ophalen van uw ePub bestand geen post ontvangen van BookBase.

Wat is ePub?

EPUB is een ebook bestand. Het bestand wordt opgeslagen op uw apparaat. Omdat u wellicht meerdere apparaten heeft, kunt u het bestand drie keer downloaden met een unieke code. Het voordeel van ePub is dat u het bestand kan aanpassen naar uw eigen leesgemak. U kunt het lettertype vergroten en verkleinen en het lettertype kiezen dat u het prettigste vindt.

Ook kunt u aantekeningen maken en deze verbergen of juist delen. Tablets, e-readers en telefoons bevatten standaard applicaties om ePub bestanden mee te openen. Om een ePub bestand te openen op een computer is een lees-programma nodig zoals Adobe Digital editions of BookReader. Deze zijn gratis te downloaden:

Windows:
http://icecreamapps.com/Ebook-Reader

Apple:
http://macbookreader.com/wp/